nike air max 90 sølv lilla

Toutes les questions générales que vous vous posez sur le fonctionnement et l'utilisation de Papyrus 2000
allysdian
Messages : 3
Inscription : 14 Nov 2017, 08:04

nike air max 90 sølv lilla

Messagepar allysdian » 14 Nov 2017, 09:04

Den ikoniske nike air max 90 sølv lilla-silhuet rejser igen baren i efteråret med en udgivelse kaldet "Infra-denim". Ved at kombinere en ikonisk fortidskolourway med moderne opdateringer har den offwhite premium suede på tværs af ankelen og tåskassen, mens den vaskede denim erstatter de typisk suede overlays, der næsten ombryder hele skoen. Hits af infrarød højdepunkt, hvor det betyder mest, og en slangeskind inspireret swoosh tilføjer yderligere tekstur og pop til et allerede fuldt lastet par.

nike air max 90 mænd billigt Premium giver ren komfort med den store volumen Air-Sole heel-enhed, der gjorde den originale berømte. Læder og mesh øvre til åndbarhed og støtte med en synlig Max Air hæl enhed til ekstraordinær dæmpning.

Det store Nike Air logo på hælen er noget, der er nøjagtigt nike air max 90 essentielt sort og er noget, der simpelthen ikke kan findes i dagens sko. Ved at udnytte det mest vitale element kendt for mennesket, revolutionerede Nike evigt fodtøj for evigt. Luft er lettere end skum og bryder ikke ned over tid. Den hopper tilbage og kan understøtte en masse vægt. Dette betød mere energi tilbagevenden og mindre fod træthed. Og derfor elsker atleter nike air max 90 sko Køb-linjen og fortsætter med at gøre det i dag.

Ved at holde æresdifferensen som den første Nike-model med en synlig Air-Sole-enhed blev den legendariske nike air max 90 oprindeligt udgivet i 1987. Og næsten 30 år efter den første debut er den stadig så populær som nogensinde. Plus, Nike fortsætter med at oprette nye moderne versioner af denne klassiker, som den nyligt udgivne Nike Air Max 1 Ultra Essential. Denne ultra-lette version er konstrueret med en sømløs, ikke sys øvre for øget åndbarhed. De har også en forarbejdet mellemsål med udskæringer for at reducere vægten og give bedre fleksibilitet. Du kan hente nike air max 90 grå blå Ultra Essential "Sort / Sort" hos Sneakerhead nu.

http://www.maxultradk.com/

Revenir vers « Questions d’ordre général »

Qui est en ligne ?

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité